Followers

Monday, October 10, 2011

Keindahan BULAN di malam hari

Assalamualaikum..

Salam bersua... Agak lama blog shirobiru ni menyepikan..
Tapi entry hari ini cik shiro ingin kongsi sedikit mengenai BULAN..
Kenapa dgn BULAN bcoz hari nie di FACEBOOK ramai kecoh-kecoh pasal BULAN...  so cik shiro pun tertanya-tanya nape dengan BULAN..
Rupa-rupanya ade bulan yang cantik dan indah sangat pada malam nie taw..
Cik shiro pun terkejar-kejar juga tgk di luar sana ada BULAN ke tak..
Tp malangnya di PERMATANG PAUH xdapat tengok bulan  nie taw.,
sebab di sini baru jer lepas hujan..so hati ni pun agak sedih  jugak laa bila xdapat tengok bulan dengan mata sendiri..
Lepas tue, Cik shiro pun suruhlah kawan-kawan capture gambar BULAN yang semua heboh-heboh kata cantik sangat.. seolah-olah ada bulatan yang berbentuk cincin mengelilinginya..
NAUZUBILLAH... inilah kuasa ALLAH

Kepada sesiapa yang tak dapat tengok keindahan BULAN pada malam ni..
Jom kita tengok picture dibawah ini.. 

capture by RUBI'AH RAZAK. my housemate..

 awan yang mengelilingi BULAN.. UNIK dan sangat menakutkan bila lihat lama-lama.. share dari FACEBOOK..

bulatan besar yang mengelilingi disekitar BULAN.. share by UYER AMIN..


 Ade tertulis kalimah ALLAH di bawah sekali.. MASYAALLAH.. share from FACEBOOK

-- > TQ utk kawan-kawan yang sudi capture n share gambar nie.. :)..

10 comments:

  1. masyaAllah!lawa gilaa..btw,aku nmpk yg 1st je.

    ReplyDelete
  2. kak zie :: taw xpe.. cantik kan.. kat sarawak xnmpk ke..

    cik deela :: yeke... xpela.. atleast nmpk jgk kn.. kite nie lg laa.. xdpt tgk lgsg taw.. emm

    ReplyDelete
  3. Indahnya ciptaan Allah.... tp takde rezeki tgk dgn secara live.....

    ReplyDelete
  4. Azmi :: taw xpe..sedih sgt xdpt tgk live taw..

    ReplyDelete
  5. hebatnya kuasa Allah..
    Pasni nk try gak ah gmbr bulan..
    hihi

    ReplyDelete
  6. salam pekenalan ..indah ciptaan nya .. Allah itu maha pencipta :)

    ReplyDelete
  7. salam pekenalan jgk utk my life. :)

    ReplyDelete
  8. zira. dah folow blog ko. jom folow aku balik
    hehehehe :)

    ReplyDelete
  9. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete