Followers

Thursday, December 22, 2011

Jalan-jalan servey handphone.

Salam, petang semua kawan-kawan yang mengenali..

                Hari nie cik shiro nk update entry yang dah berlapok.. Tapi still nak update juga taw..hehe... Minggu lepas, rasa kebosanan sangat di rumah,.. Dalam kebosanan tue tiba-tiba mesej en. Love ajak pi jalan-jalan.. Niat nak pi b'jalan-jalan jer..Tp dalam jalan-jalan tue bawak duit sekepol dalam tangan.. Bak kate orang menyelam sambil minum air laa ye..hehe...

               1st sekali gi jalan-jalan kat Digitalmall, kononnyer saja nk jalan-jalan servey handphone, and dalam masa yang sama boleh laa cuci mata kn..hehe.. dalam penat servey tu, servey ini. Tapi still tak taw juga nak beli handphone apa.. B'coz handphone lama still boleh guna and blh pakai lagi taw.. So malas laa nak membazir beli handphone baru, tapi my mak kesayangan sibuk sangat tanya bila nak beli handphone baru, coz my mak baik hati nak belikan handphone baru..heheheh... Apa lagi, senyumm lebar laa gaya nyer kan..hehe...  Bila sudah penat servey itu servey ini, pergi singgah makan di RESTORAN KAPITAN dulu, and after tu terus ke Subang Care4 utk servey ke sana pula, and lastly en. Love terus ajak pegi servey dekat Care4 Wangsa Maju lak.. Dalam servey handphone sana sini, still tidak memuaskan juga.. Tak pela orang kate nak servey jer kan.. buat apa nak terburu-buru sangat.. Kalau nak beli handphone biar laa yang betul-betul kualiti and rasa sesuai utk kita guna.. Betol tak.. Tapi dalam banyak-banyak tempat gi servey handphone,  Ada satu handphone yang cik Shiro agak b'kenan sikit taw... Nak taw handphone apa tunggu di entry seterusnya ye.. (^__^)

2 comments:

  1. GKA pon tengah survey gak samsung a2...hheehhe

    p/s : chatbox busuk ada keluarkan...ianya free

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete