Followers

Wednesday, July 27, 2011

Assalamualaikum n Salam Sejahtera kawan-kawan :)

Hye, apa khabar semua... Sudah agak lama cik shiro menyepi di blog nie kn.. hmm, sekarang mcm xde energy jer nk update2 blog ni taw.. Tak taw nape.. bile tengok earnings NUFFNANG xgerak-gerak mcm tue jer.. Tiba-tiba baru ada nak update blog sikit-sikit.. Blog kawan-kawan pn dh lame xjenggah.. Insyaallah., kalau cik shiro rajin.. cik shiro jenggah-jenggah blog kawan-kawan ye.. Today, cik shiro PUASA.. emm berPUASA ganti laa kata kn..U all yang mana xganti PUASA lagi tue, sila ganti ye.. RAMADHAN pun nak dekat dah nie.. Ok laa, takat sini jer laa entry cik shiro buat masa ni yer.. INSYAALLAH.. kita jumpa lagi.. (^__^)
*
*
*
*
bye-bye (*__*)



4 comments:

  1. hope nuff bg kite duet rye byk2 kn.hehe

    ReplyDelete
  2. psttt...akak nyer lak, alhamdulillah. nuffnang income tak pernah mengecewakan akak..hehehe

    ReplyDelete
  3. nuffnag nie selalu lambat update.....
    jd bwk2 la besabar....
    den masa mula2 buat blog pun ciput je....
    lps 2 tahun alhamdulillah....

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete