Followers

Friday, June 17, 2011

FOLLOWER ke 100


TAHNIAHH Cik Innanie.. 

Kerana telah menjadi FOLLOWER saya yang ke 100... walaupun blog Cik Shiro yang xseberapa nie..Akhirnyer berjaya jugak cecah follower smpi ke 100.. bukan nak bangga., bukan nk belagak.. Tp gembira kerana u all sudi singgah and follow blog Cik Shiro yang buruk ini (^__^).. Hope, kite akan kekal menjadi gengblogger selama nye.. dan boleh mengeratkan ikatan ukhwah sesame kita.... TQ (^__~)

*
*
*
*
Jom klik di sini untuk tengok blog Cik Innanie kite yang cute nie..



7 comments:

  1. tahniah2..
    teruskan blogging ye.
    :D

    ReplyDelete
  2. tahniah! dah smpai 100 lebih follower~ sy belum lagi~ hahaha

    ReplyDelete
  3. saya_arief :: tq.. awak juga..

    amirah :: tq.. awak jgk... rjn2 laa cari utk follow kite ye :)

    ReplyDelete
  4. aicece. tahniah buat blog anda. ;)

    ReplyDelete
  5. wah thank you so much...cepatnya naik follower dia...

    ReplyDelete
  6. tahniah cik shiro...bestnya awak da ada ramai followers...saya baru nak mula ketuk2 keyboard dalam dunia blogging ni...hehe...

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete