Followers

Monday, June 21, 2010

Minggu MSK (21 Jun - 25 Jun)

Arie nie start laa hari pertama untuk Minggu Suai Kenal - M.S.K- bagi semua pelajar² baru di PSP..Penat nye., perlu ke i kena lalui M.S.K nie.. ingatkan utk student Intergrasi x kena M.S.K dah.Rupa² nya kena juga..Nak x nak t'pakse ikot laa aktiviti M.S.K nie..I rase dah mcm budak² pulak utk ikot segala aktiviti² yang dorang anjurkan nie. Untuk hari pertama aktiviti agak kurang laa sikit.. Tp yang penatnye kena dengar ceramah di Pusat Islam -P.I- n segala aktiviti ceramah, semayang Subuh,Zohor,Asar,Maghrib,Isyak n makan semua dekat P.I taw... Sesiapa yang xsemayang pn wajib kena pergi P.I juga , termasuk laa non-muslim sekali kena dok P.I.. Apa² yang i dapat buat kesimpulan tentang 1minggu M.S.K nie.., i dapat kenal ramai member² di merata² negeri.Apa² pun aktiviti yang di jalankan nie banyak kenangan pahit n manis yang i lalui., Kenangan Pahit nye bangun lambat utk bkumpul ke P.I..haha..satu hari suntuk xmandi sbb aktiviti dorang mmg padat, smpi mmg xde mase utk balik ke bilik untuk tukar baju atau mandi, siap kena gelak lagi dengan my chubby sbb dia kate i busuk xmandi..xmandi pn tetap wangi ape..hehe..Kenangan Manis nye, dapat kawan² baru di PSP.. Biarlah ni aktiviti awal n terakhir i ikut aktiviti nie.. hehe (^_^)..Apa² aktiviti nie memang best. 


Perasmian Minggu Suai Kenal sesi Jun 2010

gud Bye -M.S.K-

1 comment:

  1. dah masa sijil tak kena biar time dip merasa.....

    ReplyDelete